Sunđer u rolni – „ piling “

  Eurofoam vam sa ponosom predstavlja novitet u našoj ponudi. Sunđer u rolni, poznatiji pod imenom „ piling “ koji ima svoju široku primenu u više industrijskih grana od automobilske industrije gde se koristi u sedištima, naslonima, tako i u industriji proizvodnje dušeka – štepanju navlaka za dušeke, industriji obuće, pakovanju i zaštiti proizvoda.

  Eurofoam je danas jedna od retkih kompanija u istočnoevropskom okruženju koja u svom portfoliju ima mogućnost izrade rolni od sunđera. Investiranjem u naše tehnničke kapacitete danas smo u mogućnosti da našim kupcima obezbedimo rolne sundjera raznih debljina od 3 mm do 20 mm.

   

   

  Razne gustine sunđera određuju čvrstinu sunđera u rolni, od onih slabijeg kvaliteta gde se koriste niže gustine od N 16, N 18, N 21 pa sve do čvršćih gustina 25, 35, 40, sve do gustine 63kg/m3.

  Dužine rolne je proizvoljna, uobičajene su rolne dužine koje idu od 1440-2200 mm. Prečnik rolne je oko 1200 mm.Takođe, važna napomena je da sve rolne mogu biti i samolepljive na vaš zahtev.

  Rezanje pored standardne table može da bude i u kontinuitetu, tačnije u formi urolovanog sunđera.   Ove table su 2 metra širine i debljine koja može da bude od 1,6 mm do 15 mm.