Centrala Eurofoam Mađarska K ft. Se nalazi u Šajobaboniju, blizu grada Miškolc, Pored toga, upravljamo fabrikama za preradu sunđera u Šekesferaru – Mađarska, te u Srbiji i Ukrajini. Centrala u Srbiji se nalazi u Staroj Pazovi, a kao deo Eurofoam sunđera funkcioniše i ogranak Eurofoama u Vranju.

  Korišćenjem istraživanja i osnova razvoja koje su utvrdili naši poslodavci, ali i korišćenjem znanja naših partnerskih firmi koje se nalaze na jos pedesetak lokacija širom Evrope imamo mogućnost da se stalno proširujemo, modernizujemo svoje proizvodne tehnologije i razvijamo naše proizvode i na taj način prenosimo našu filozofiju partnerima, kvalitet, inovacije uz fokus na očuvanje životne sredine i ljude.

  Naša kompanija stavljena veliki naglasak na to da više od 250 zaposlenih poseduje odgovarajuća znanja uz adekvatan stepen obrazovanja. Mi posebnu pažnju posvećujemo profesionalnom razvoju naših zaposlenih, kroz dalja usavršavanja u domaćim i stranim programima.

  Mi očekujemo nove radnike da se pridruže našem timu, radnike koji su spremni da preuzmu odgovornost u svom poslu, koji su praktično orijentisani i koji žele da napreduju u svojoj struci.

  Ukoliko vas je zainteresovao svet poliuretanske pene  i ukoliko želite da se Eurofoam timu, posaljite svoj CV na srpskom i engleskom jeziku zajedno sa motivacionim pismom na adresu:

  ADRESA:

  office@eurofoam.co.rs

  Ukoliko postoji otvorena pozicija koja odgovara vašem obrazovanju ili profesionalnom iskustvu mi ćemo Vas kontaktirati.

   

  Information security: The data received are handled confidentially during processing and storage, in accordance with legal provisions. Applications are voluntary and the applicant is responsible for the truthfulness of the data submitted.