Filozofija naše kompanije: kvalitet, inovacije, fokus na životnu sredinu i ljude.

    Belgijska RECTICEL Group i GREINER Group, Austrija  su osnivači Eurofoam Holdinga.

    Kontinuiranog rastemo i koristimo stručno znanje, iskustvo i rezultate, sistemom centralnog razvoja, akumuliranih u našim matičnim kompanijama, profesionalno snabdevamo naše partnere i opravdamo sva očekivanja  na visokom nivou.

    Tokom našeg rada nastojimo da podržimo razvoj naših partnera sa savetima i preporukama, i da razumemo način na koji naši potencijalni klijenti misle. Pored naših kupaca orijentisani smo na  negovanje odnosa sa našim dobavljačima na osnovu uzajamne koristi.

    Mi regulišemo proizvodnju i preradu naših proizvoda poliuretanske pene da bi zadovoljili sve zahteve utvrđene zakonskim propisima, standardima i internim pravilima koje služe za sigurnost, zaštitu životne sredine, tehničke podobnosti i pouzdanosti.

    Osnovni cilj rada je naš sistem upravljanja zaštitom životne sredine i stalno poboljšanje našeg učinka na životnu sredinu, da se smanje rizici za životnu sredinu i da bi se sprečilo zagađenje. Prirodni resursi se koriste samo u meri u kojoj je to strogo potrebno. Za tu svrhu smo razvili rešenja koja smanjuju korišćenje i osiguravaju recikliranje.