STANDARD KATEGORIJA DUŠEKA


  Apple – sunđeri N3038 + N3543 (16cm)

  Dušek Apple spada u klasu standardnih dušeka. Jezgro ovog dušeka čine sunđeri N30 i N35. Ukoliko volite da sa vremena na vreme promenite tvrdoću dušeka i osećaj pri spavanju, Apple dušek je idealan izbor za vas. Ovaj dušek je profilisan sa obe strane pružajući dva potpuno različita užitka prilikom spavanja.

  Chocolate – sunđer N 3240 (16cm)

  Dušek Chocolate spada u kategoriju standardnih dušeka. Jezgro ovog dušeka čini poliuretanska pena N32. Specifično profilisanje omogućuje veću udobnost pri spavanju i sigurno će vam pružiti prijatan san.

  MEDIUM KATEGORIJA DUŠEKA


  Orange – sunđeri N 3038 + R 4036 (16cm)

  Dušek Orange spada u kategoriju medium dušeka. U sredini ovog dušeka je poliuretanska pena N30 koja služi kao stabilno jegro dušeka. Na površini dušeka sa obe strane nalazi se visoko elastična pena R40 koja ima izraženu osobinu fleksibilnosti i pri spavanju omogućuje veliki komfor.

  Peach- sunđer R4036 (16cm)

  Dušek Peach spada u kategoriju medium dušeka. Jezgro ovog dušeka čini visoko elastična pena R 40 koja može odlično ispratiti prirodan oblik tela. Visoko elastična pena se razlikuje od standardnih pena po sledećim osobinama: mnogo je trajnija, prozračnija i fleksibilnija, nudi veći komfor pri spavanju, a ima i antialergijska svojstva jer ovaj materijal nije pogodan za razvijanje mikroorganizama.

  Strawberry – sunđer R3638 (16cm)

  Dušek Strawberry spada u kategoriju medium dušeka. Jezgro ovog dušeka čini visoko elastična pena R 36 koja može odlično ispratiti prirodan oblik tela. Visoko elastična pena se razlikuje od standardnih pena po sledećim osobinama: mnogo je trajnija, prozračnija i fleksibilnija, nudi veći komfor pri spavanju, a ima i antialergijska svojstva jer ovaj materijal nije pogodan za razvijanje mikroorganizama.

  TOP KATEGORIJA DUŠEKA


  Coconut – sunđeri V5018 + + R4036 + N3240 (18cm)

  Dušek Coconut spada u kategoriju top dušeka. Jezgro ovog dušeka čine tri različite vrste pena V50, R40 i N32. One formiraju jezgro koje u potpunosti podržava vaše telo kroz optimalno definisane zone koje su napravljene kako bi telo ostalo u prirodnom položaju. Na površini dušeka nalazi se memorijska pena otvorenih ćelija i izuzetnih termo senzitivnih sposobnosti. Ona se u potpunosti prilagođava obliku vašeg tela. Memorijska pena je prvobitno bila proizvedena za potrebe američke agencije za svemir – NASA, a ubrzo nakon toga naišla je na široku primenu u proizvodnji najkvalitetnijih dušeka. Memorijska pena se u potpunosti prilagođava obliku vašeg tela i daje potpuni ugođaj oslobođajući telo od stresa. Memorijska pena omogućuje bolju cirkulaciju i garantuje vam dubok i miran san.

  Avocado – sunđeri R4342 + V5018 (18cm)

  Dušek Avocado spada u kategoriju top dušeka. Jezgro ovog dušeka čine hladna pena R43 i memorijska pena V50. Ova kombinacija dušeka predstavlja vrhunski užitak za spavanje. Visokoelastične ili hladne pene predstavljaju budućnost zdravog spavanja. Jezgro od ovog materijala može odlično da isprati oblik tela, a uz pomoć memorijske pene na strogo definisanim zonama ovaj dušek predstavlja vrhunsko rešenje za spavanje.