Tehnička podela pena u Eurofoam-u nudi različita rešenja za automobilsku industriju i naše meke poliuretanske pene koje ugradjujemo u vozila.

Poliuretanske pene specijalno razvijene za automobilsku industriju apsorbuju vibracije, onemogućuju proboj vode i služe kao zvučni izolator, te služe kao razdvajači u vratima, krovovima te na kontrolnim tablama vozila.

Proces obrađivanja i oblikovanja se odvija tako što se u obzir uzimaju karakteristike proizvoda i zahtevi kupaca/klijenata.
Za Eurofoam ne postoji problem – da li želite da izrežete jednostavan komad sunđera, dođete do proizvoda koji ima kosinu sa samolepljivim delom, ili čak CNC rezani nepravilan oblik – mi vam stojimo na usluzi.

 

Pored našeg proizvodnog programa i pena koje proizvodimo, mi u našoj ponudi imamo i široku paletu ekspandiranih i umreženih polietilena i EPDM veštačkih guma.

Naša fabrika – sa ISO/ TS 16949:2002 Standardom – već nekoliko godina je direktan dobavljač za nekoliko TIER 1 i TIER 2 postrojenja u centralnoj i istočnoj Evropi.