„Komfor bez alergije”

   

  Antibakterijska pena je ništa drugo nego proizvod adaptacije na promenjene životne okolnosti.

  Ove specijalne pene kombinuju istraživanja vrhunskih laboratorija sa profesionalcima iz sektora proizvodnje poliuretanskih pena.  

  Antibakterijska pena FreshCELL ima iste karakteristike kao visokoelastična pena, ali tu postoji jedna mala ali veoma važna razlika između njih.

  Antialergijski efekat

  Većina profesionalaca iz domena medicine širom sveta izjaviće da su alergije postale jedan od najvažnijih problema današnjice. Neželjeni virusi i bakterije mogu da se pojave na našim krevetima. Sa pojavom grinja dušeci dobijaju neprijatan miris i vremenom gube boju. Postojalo je mnogo proizvoda koji su bili predstavljeni kao antialergijski zaštitnici ali nije postojao ni jedan efektivni zaštitnik sirovog materijala dok se nije pojavio FreshCELL. Specijalni ultrafresh aditiv u freshCELLu obezbeđuje potpunu zaštitu. Obezbeđuje se potpuna higijena i dušek bez grinja.

  Materijal koji u sebi ima ultra Fresh je antibakterijski i pravi je neprijatelj grinja, gljivica i prašine. Otklanjanje grinja koji se nalaze u prašini pomaže u borbi protiv astme i bolesti koje nastaju alergijom.

  Sprečava se nutricioni ciklus grinja i sprečava se dezintegracija otpalih delova kože koje prouzrokuje ova bakterija i mikro gljivice. Nezavisne studije ukazale su na efikasnost FreshCella.

  FreshCELL sirovi materijali stvaraju zaštitu koja odbija sve parazite. Dušeci koji su rađeni od ovog materijala ne leče ali naglasak je na Kućnoj zaštiti, programu protiv astme i alergije.

  Antibakterijski efekat omogućuje i prijatan miris i idealnu mikroklimu za spavanje. Upravo zbog ovih karakteristika pena je možda i najpopularniji materijal u industriji dušeka.